Podda, pausa

20130902-100207.jpg

Jag driver vidare på min ganska ostrukturerade semester som kompliceras något av mitt badrum som är en byggarbetsplats och som tvingar mig till ett liv i kappsäck.

Förra veckan var jag hos vänner i Berlin där jag bland annat knatade runt på den nedlagda flygplatsen Tempelhof, en hett tips om ni spenderar några dagar i denna fantastiska stad.

Avsnitten då? Jo, nu är det banne mig inte långt kvar tills jag äntligen får lägga upp ett nytt. Ber om ursäkt för denna paus, men nu när hösten börjar så kommer det dundra på lite nya intervjuer som kompensation för denna lilla paus. Jag vill inte lova för mycket, men om allt går enligt planerna kan jag nog lägga upp något redan denna vecka.

Som vanligt är det ju jättekul om ni hör av er med tips, tankar och eventuella idéer via Facebook, mail eller twitter.

Ha det gott!

/M

Categories: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.