Avsnitt 124, Evelina Nilsson!

foto-2015-11-05-17-56-20-1

”Liksom; ’The Force’ finns ju alltid, den är ju inte bara ett påhitt – Kraften finns ju! Det gäller ju bara att veta sin power hela tiden och för mig är det verkligen en superbra grej. Jag kommer ihåg att min syster Julia skrev ett sms till mig inför min första tävling, hon skrev bara ’kom ihåg: stark som en Jedi, lätt som en Alv’. Jag har tagit med mig det inför varje tävling och varje gång som jag tänker på det känner jag mig superstark”

> Lyssna på acast

Evelina Nilsson från Luleå gör sig redo för sin andra säsong på Freeride World Tour och jag möter upp med henne innan Sverigepremiären av Shades of Winterprojektets tredje film Between.

Vi pratar om hennes uppväxt i en skidtokig film med jämngammal syskonskara och kusiner som gjorde barndomen till “ett enda långt gangshred”. Vi pratar om flytten till Åre, om syrran Julia, om puckelpist, om skidglädje och tävlingsmentalitet. Om att vinna NM i Riksgränsen som underdog 2012, om att ge sig in i friåkning och att köra Bec de Rosses. Om Jedis, om att filma två filmer med Shades of Winter och om Matilda Rapaport.

Evelina är även en ambassadör till Protect Our Winters Sweden, så innan avsnittet kommer även ett litet budskap signerat POW.

Podcasten Husky spelas i år in med stöd av Lundhags.

Intervjun är inspelad på Clarion Sign.

Gillar du detta avsnitt kan jag även rekommendera intervjun med Jackie Paaso, Sverre Liliequist, Kaj ZackrissonLotten Rapp, Karin Stöckel, Johan Jonsson, Christine Hargin eller Mattias Hargin.

Originalfoto © Peak Performance

Lyssna under träningspasset, ladda ned acast för Android eller iPhone.

lundhags

POW Sweden Blue

acast_black_logotype_R

Advertisements

5 replies »

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s