Avsnitt nittioett, Danny Hallmèn!

Foto 2015-12-14 15 39 26

“Det är alltid en battle mot att man tänker dumma eller bra grejjer. Dom som känner mig vet ju också att jag ofta uttrycker mig, ofta blir det inte att jag tänker utan jag uttrycker också…och jag är ju ganska negativ ibland…och jag sporras av sådana nedvärderande och nedsättande saker också! Så det kan vara ‘kom igen nu din jävla sopa, du är så jävla värdelös vad håller du på med!?’ och när det går bra kan det vara att jag bekräftar mig som att ‘ja, jag är fan en maskin!'”

Intervjun med Danny Hallmén visade sig bli en riktig långkörare. Det är kanske inte så konstigt när Danny kan bjuda på en mängd olika erfarenheter som att ha varit elitsatsande paddlare i tio år, som att lockas in i paddling med hjälp av GameBoy och ostkrokar, som att ha paddlat i 24 timmar i sträck, som att både knäcka svenskt rekord i antal chins och även knäcka en ryggkota, som att starta eget företag, som att uppfinna en helt ny typ av simpaddel för swimrun och mycket, mycket mer.

Intervjun är inspelad på Clarion Sign i Stockholm.

Gillar du detta avsnitt kan jag även rekommendera intervjun med Scott Cole, Mikael Lindnord, Carolin Holmqvist, Jari PalonenIda Svensson eller specialavsnittet om Haglöfs Åre Extreme Challenge.

Originalfoto © Jakob Edholm, jakobedholm.com taget under Haglöfs Åre Extreme Challenge 2014

Lyssna på acast

Lyssna under träningspasset, ladda ned acast för Android eller iPhone.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s