Avsnitt sjuttioåtta, Jari Palonen!

Foto 2015-06-25 18 48 10

“Det gjorde att när jag väl gjorde comebacken så var jag jättemotiverad för jag kände att jag hade fått en ny chans, och det är lite som man kan höra människor ibland som råkat ut för en dödlig sjukdom eller något så kan dom nästan tacka det – för nu ser dom livet lite med andra ögon. Lite så var det, jag kände att nu ska jag ta tillvara på det här vilket gjorde att jag fick väldigt mycket motivation att köra igång det här med multisporten igen.”

En intervju med Jari Palonen – en av de största inom svensk multisport. De senaste åren har Jari varit något av en frilansande multisportare och tävlat med såväl Thule och Swedish Armed Forces som Team Haglöfs Silva – vi pratar om hur det är att hoppa in och leverera i långa tävlingar med kort varsel.

Vi pratar även om Jaris barndom och uppväxt som på väldigt många vis skiljer sig avsevärt mot de flestas barndom. Vi pratar om Jaris förhållande till vatten, om att drunkna tre gånger, om att inspireras av Indiana Jones, om att skada ryggen och att ta sig tillbaka och om att springa en hel dag med en pinne i hälsenan. Bildbevis kommer till de som lyssnar genom acasts app!

Intervjun är inspelad på Clarion Sign i Stockholm.

Gillar du denna intervju är nog chansen stor att du även gillar intervjun med Micke Lindnord, Micke Mattsson, avsnittet om Haglöfs Åre Extreme Challenge, Michael Lemmel, eller Mind for Adventure.

Originalfoto © Jörgen Kard på Kajaksidan.

Lyssna på acast

Lyssna under träningspasset, ladda ned acast för Android eller iPhone.

CL_Sign_4F_2011_

Advertisements

6 replies »

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s