Sändningsuppehåll av en underbar anledning

Photo 2014-05-22 11 13 12

Det kommer att bli en liten paus mellan avsnitten nu, och anledningen till detta förklaras delvis av bilden – jag plockar och packar för att bege mig upp till Svalbard tillsammans med de fantastiska Arctic Guides! Vi kommer att resa längs kusten med M/S Origo och göra toppturer varje dag om vädret tillåter, helt otroligt!

Detta är inget annat än en ren drömresa och jag ser så mycket fram emot detta. Jag kommer givetvis att göra reportage om resan och göra intervjuer på plats. Förvänta er även en massa bilder och kaaanske även en liten film.

Sommarbokningar har även börjat komma in och jag ska försöka att ge mig mer in på vatten med några avsnitt.

Jakten på bra samarbeten går även vidare och jag har en del spännande möten inbokade som jag hoppas kan leda till mer möjligheter för mig att bredda såväl utbud som repertoar.

Förvänta er nästa avsnitt typ i början av juni!

/Magnus

husky30x30

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s