Avsnitt trettiosju, Lisa Nordén!

Photo 2014-03-19 11 56 29

“Och sen då med en ensamstående mamma som visade mig väldigt mycket i praktiken att man kan själv – vill man någonting så fixar man det, så länge man bara är beredd att jobba för det. Har man inte alla möjligheter eller förutsättningar då ser man till att skaffa sig det på något vis”

Tillsammans med Access Rehab är det en väldigt stor ära att presentera en intervju med en av våra absolut största atleter alla kategorier – Lisa Nordén.

Vi pratar om Lisas uppväxt och om att handla mjölk på tid. Om flytten till Australien tillsammans med hennes mamma, om varför det är viktigt att alltid vara förberedd på det oförutsägbara som triathlet och om hur träningsbyten påverkar prestationer.

Med på intervjun finns även Lisas naprapat Bjørn Sverre Hjellødegård som pratar lite om hur det är att jobba tillsammans med Lisa. Intervjun är inspelad på Access Rehabs klinik i Hammarby sjöstad.

Missa inte heller mina intervjuer med exempelvis Emma GraafDavid NäsvikBjörn AnderssonPatrik NilssonÅsa LundströmJulia GajerAnja BeranekChris “Macca” McCormackJavier Gómez Noya och Jonas Colting.

Orginalfoto: © Catarina Axelsson

Lyssna på acast

access rehab_logo

 

Advertisements

8 replies »

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s