Semester!

bild

Efter att ha gnott på en hel sommar har jag nu semester i några veckor. Precis samtidigt väljer min hyresvärd, på gott och ont, att riva ut mitt badrum så han kan sätta in ett nytt. Detta får då till följd att jag nu flackar runt som en man på flykt och har spritt ut ägodelar lite varstans. Parallellt med detta försöker jag förbereda jag min resa upp till Björkliden där jag bland annat ska köra BAMM.

Då jag nu bor på Bondegatan lyxade jag med stans bästa kebab från Amida kolgrill efter det sista passet i Hammarbybacken innan BAMM.

Det blir därför inget nytt avsnitt av Husky denna vecka, men håll ut…jag har lite planer så det borde kunna dyka upp något om kanske två veckor! Jag ska även, om mina ben håller, även ta mig till kvarteret runt Kebnekaise för jag har en liten idé.

Under tiden kan ni kanske lyssna på det riktigt mysiga Fjällradion i P1 som kommer ut med lite nya avsnitt i veckan?

Stort tack till Jeremias också som tipsade om podden The Dirtbag Diaries som görs i samarbete med Patagonia. Finns en del bra avsnitt där!

Maila gärna, och sprid Husky som jag ser att många av er gör, TACK för pepp och allt!

Vi hörs snart igen!

/M

 

Advertisements

Categories: Uncategorized

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s